Skip to main content
Political Festival of Europe

Political Festival of Europe i Mariager

Photo: BrknRib photo

Political Festival of Europe, ”Det Europæiske Folkemøde”, er en 4-dages festival, som løb af stablen for allerførste gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. 

Under Political Festival kunne besøgende være med til at hylde den demokratiske samtale om Europas fremtid, samt få en oplevelse af Europæisk musik og kultur. 

Political Festival of Europe

Photo:BrknRib photo

Det største ”Europæiske Folkemøde” i Europa

Efter næsten 300 arrangementer, mere end 200 talere og flere end 30 repræsenterede europæiske lande afsluttede Political Festival of Europe fire berigende dage med mellem 18 000 og 20 000 gæster. Under Festivalen var Mariager centrum for den demokratisk samtale og summede af debatter, diskussioner og kulturelle aktiviteter i de brostensbelagte gader. Alt dette var suppleret af musik, kunst og street-food.

I Danmark har vi en tradition for et deltagende demokrati og den gode folkenære samtale om vores fælles fremtid. I Europa ligger vores styrke i vores mangfoldighed, men vi har brug for et sted, hvor vi kan mødes og diskutere Europas fremtid – det er derfor, vi har skabt Political Festival of Europe.

Political Festival of Europe i Mariager er et årlig tilbagevendende folkemøde for hele Europa. Festivalen har til formål at styrke den demokratiske deltagelse og fællesskabet gennem det personlige møde mellem europæere.

 

LÆS MEGET MERE HER

 

 

Political Festival of Europe

Photo:BrknRib photo

Partnerskaber gjorde det muligt

Sponsorater og partnerskaber har været afgørende for at Political Festival of Europe er en realitet – Sekretariatet er derfor yderst taknemmelig for sine hovedsponsorer: Mariagerfjord Kommune, Eurowind Energy, Spar Nord, Region Nordjylland og Europabevægelsen; fondsstøtte fra: Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne, LAG, ELRO-fonden, Den Jyske Kunstfond og Sparekassen Danmark Fonden Hobro; samt de mange Demokratipartnere, PFoE-partnere og Mariagerpartnere.

 

Se hvem det er, der deltog i 2022 her: https://www.pfoe.org/

 

Political Festival of Europe er også dit folkemøde!

Vær med i 2023 og meld dig allerede nu som frivillig, partner, taler eller sponsor – skriv endelig til arrangøren på info@pfoe.org

Overnatning ved Folkemødet i Mariager

Her har vi samlet inspiration og muligheder for overnatning i Mariager og omegn

Dette vil måske også interessere dig...

Meget mere Mariager
Mariager - Rosernes By
De andre hyggelige byer i Himmerland
Løgstør - familiehygge på havnen
Spisesteder i Mariager og omegn
Cafe Salt - frokost
Attraktioner og seværdigheder i Mariager og omegn
Mariager Saltcenter

Følg os her:

Destination Himmerland © 2023
English